JUSSI LEIMIO KASKON PARTNERIKSI

JUSSI LEIMIO KASKON PARTNERIKSI

Pitkän linjan markkinoinnin ja myynnin ammattilainen Jussi Leimio liittyy kasvutoimisto Kasko Digital Oy:n partneriksi. Jussi oli takavuosina mukana rakentamassa uudenlaista markkinoinnin designtoimistoa Mozoa ja Pauligilla tuomassa coffee-shop kulttuuria Suomeen. Kokemusta on lisäksi oman kansainvälisen fleimio design-brändin rakentamisessa, Skandaali Publicis Worldwide mainostoimistossa sekä SCA Hygiene Products Oy:n markkinoinnissa.

MARKKINOINNIN YKSINKERTAISTAMINEN VAATII TIETOA, TEKNOLOGIAA JA KOKEMUSTA

Kasko on uudenlainen kasvutoimisto, joka yhdistää strategisen ajattelun ja tiedon kustannustehokkaaksi prosessiksi teknologian avulla. Tavoitteena on yksinkertaisesti kasvattaa asiakkaan myyntiä tehokkaasti. ”Markkinoinnista on lyhyessä ajassa tullut erittäin monimutkaista ja monet pk-sektorin yritykset ovat vaikeassa välissä sen ja myynnin kehittämisen suhteen. Uudet teknologiat ovat tuossa pitkälti syynä, mutta myös avainasemassa kokonaisuuden yksinkertaistamisessa. Kaskossa yhdistämme nykyaikaisen markkinoinnin ytimessä olevan tiedon ja teknologian – me partnerit tuomme tarvittavan kokemuksen ja strategisen osaamisen. Oma roolini löytyy taustojeni pohjalta enemmän toimiston luovalta kulmalta. Hienoa päästä mukaan.”, kertoo Kaskon uusi partneri Jussi Leimio.

UUSI TOIMINTAMALLI – KOKENEET PARTNERIT


”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Jussin kaltaisen kokeneen ammattilaisen mukaan joukkoon. Sijoitumme jonnekin liikkeenjohdon konsultoinnin, mainostoimiston ja teknologiayrityksen keskiöön. Tuon kolmiyhteyden yksinkertaistaminen on yksi tärkeimmistä haasteistamme. Oman teknologian avulla pidämme kehittämisen fokuksen kirkkaana ja pystymme nopeasti automatisoimaan kalliita konsultoinnin työvaiheita. Asiakkaan liiketoiminnan ja kilpailun ymmärtämiseen auttaa taas kokemuksemme. Uusi toimintamallimme tulee varmasti muokkaamaan markkinaa. Viemme työmme myös toteutukseen asti. Ensimmäinen kokonainen markkinoinnin ulkoistuskin on juuri työn alla.”, kertoo Mika Aalto, Kasko Digitalin partneri.

Lisätietoja:
Jussi Leimio, puh. 040 595 4824
Mika Aalto, puh. 0400 528 151